NYITOK Hírek

« Hírek

Miért érdemes nálunk tanulni?- A nagykállói tanulási tanácsadónk gondolatai

2019.01.07
Zihné Horváth Éva a Nagykállói tanulási tanácsadónk szerint a Nőként érvényesülők és az Irányítom az életem tanulási programjaink több területen is hasznos lehet. Az volt a tapasztalata hogy ezekre a programokra a középkorú hölgyek nagyon szívesen jöttek.

„Az a baj, hogy ez a korosztály annyira elfáradt a munkában, a gyereknevelésben, meg egyébként a környezet is olyan volt, hogy teljesen alulértékelik magukat és annyira jó volt, hogy volt egy ilyen képzés.  Eljöttek és rájöttek arra, hogy ők is értékes emberek, egyébként is azok, de ők maguk is rájöttek.”

Éva konkrét példákat hozott fel arra, hogy miért fontos a mi munkák és a képzéseink:

„Volt, aki elmert menni például autóvezetői vizsgára és sikerrel teljesítette. Ami egészen elképesztő! Az ilyen dolgokért azt gondolom érdemes dolgozni, mert nemcsak a munkahelyen, hanem az egyéni életüket is annyival jobbá tettük és ennek ez lenne a célja. ”

Éva azt is megfogalmazta, hogy miért érdemes hozzánk beregisztrálni:

„Ez a korosztály tényleg az, aki mindig a családjáért dolgozott, a gyerekeiért, ő nem fordított magára időt, nem szánt pénzt arra, hogy tanuljon, de most itt ez a lehetőség, ingyenes és egy csomó nagyon jó dolgot megtanulhat, és élnek is vele, hála az Istennek!”