NYITOK Hírek

« Hírek

Kisújszálláson képzésünk zárult

2020.01.27
Kisújszállási Tanulási Központunkban a szövegszerkesztés a gyakorlatban elnevezésű képzésünk aratott hatalmas sikert

Kisújszállási Tanulási Központunkban néhány hete zárult le a szövegszerkesztés a gyakorlatban elnevezésű képzésünk. A képzésen részt vevők nyitottsága, lelkesedése és tanuláshoz való hozzáállása megérintette az ott dolgozó munkatársainkat. Néhány tanuló megosztotta velünk véleményét.

Feketéné Bartus Andrea:  A facebookon láttam, hogy lesz ez a tanfolyam. Ismereteim elavultak már és hiányosak. A mai felgyorsult világban azonban szükség van az ilyen ismeretekre. A munkámban kissé nyugisabb időszak jött el, így gondoltam belevágok. Kicsit féltem a társaságtól, de felesleges volt az aggodalmam! Nagyon jó kis csapat jött össze! Elfogadó és nagyon kedves embereket ismertem meg. A tanárunk is egy kedves, közvetlen, türelmes ember. Mindenkire egyformán figyelt. Az ügyintéző munkatársak is nagyon kedvesek és szolgálatkészek. Nem tudtunk olyat kérni, amiben ne segítettek volna! Kis csapatunk még szomjas az ismeretekre ezért még közösen folytatjuk tovább. Köszönök mindenkinek mindent!

 

Szabó Erika:  A NYITOK képzéseire egy kedves barátnőm hívta föl a figyelmemet. Szimpatikusnak tűnt, hogy ingyenes a képzés. Lehetőséget kaptam a számítógépes ismereteim felfrissítésére, és új dolgokat tanulhattam meg, mindezt pedig remek hangulatban. A tanárunk jó szakember, kedves és türelmes volt velünk. Remélem hamarosan kamatoztathatom tudásom az erre ráépülő képzésben.

ű

 

 

5310 Kisújszállás, Vásár utca 16.

Tanulási tanácsadó: Juhász Judit juhasz.judit@nyitok.hu +36 30/799-3342

Tanulási tanácsadó asszisztens: Márta Katalin marta.katalin@nyitok.hu +36 30/799-3342