NYITOK Hírek

« Hírek

Hivatalosan is megnyitottuk Nyíregyházi Nyitott Tanulási Központunkat

2020.02.07
2020.02.06-án egy workshop keretén belül hivatalosan is megnyitottuk Nyíregyházi Nyitott Tanulási Központunkat.

Papp Viktor, a NYITOK program projektmenedzsere ismertette a projekt tartalmát, illetve a térségben lévő beruházásokra vonatkozó jövőbeni pozitív hatásait. A workshop rendezvény célja a Nyitott Tanulási Központ társadalmi jelentőségének ismertetése, a vállalkozások részére elérhető egyedülálló, ingyenes munkavállalói képzési programok bemutatása és a Nyitott Tanulási Központ megnyitása.

Az eseményen Papp Viktor bemutatta a képzésekre történő jelentkezés különböző formáit. Képzéseinket nem csupán az országszerte elhelyezkedő 52 Tanulási Központjainkban lehet elvégezni, hanem cégek esetében akár kihelyezett képzések formájában is a cégek telephelyein. Mindemellett az idei évtől már online is elvégezhetőek képzéseink blended learning formában, melynek nagy előnye, hogy a tanuló maga osztja be az idejét, hisz a 20 órából csak az első két óra történik hagyományosan tantermi keretek között.

A képzésszervezés teljeskörű lebonyolítását természetesen továbbra is vállalja a NYITOK program, így a munkáltatók számára semmilyen adminisztrációval nem jár ez az egyedülálló ingyenes lehetőség.