NYITOK Hírek

« Hírek

Hatalmas sikere van angol képzéseinknek a Debreceni eMűhelyünkben

2020.02.24
Debreceni eMűhelyünkben az egyik legnagyobb sikerű képzésünk az angol, hisz az elmúlt fél évben már több mint 30 képzést indítottunk.

Képzésünk egyik legnagyobb előnye, hogy gyakorlati tudást biztosít, főleg a kommunikáción van a hangsúly, illetve azon, hogy a tanuló magabiztosan tudja használni azt a tudást, amit megszerzett. Szabó Ábel nagy népszerűségnek örvend a tanulói körében, így Őt kérdeztük, hogy mit is gondol a NYITOK-ról.

„2019. őszén kezdtem el tanítani a NYITOK keretein belül. Az első csoportos órámat izgatottan, ugyanakkor félve vártam. Nem tudtam, hogy mire számítsak. Azonban már az első órán hatalmas pozitív csalódás ért. A program mind az oktató, mind a diákok számára kiváló tanítási/tanulási terepet biztosít. A tanítási módszereket tekintve az oktató teljesen szabad kezet kap. Ez egyfelől megengedi, hogy személyre szabhassa az órákat, másfelől a diákokban sem kelt olyan érzést, mintha egy tradicionális nyelvórán vennének részt. Ebből kifolyólag az órák mindegyike nagyon gördülékenyen telik el, jó hangulatban. Első sorban arra koncentrálunk, hogy a diákok közérzete jó legyen, merjenek aktívan részt venni és felszólalni az órákon. A pozitív visszacsatolással megszerzik azt az önbizalmat, ami a kommunikatív nyelvhasználathoz szükséges. Ehhez a NYITOK-ban minden lehetőség adott."

Debreceni NYITOK eMűhely

4025 Debrecen, Simonffy u. 2/B.

Tanulási tanácsadó: Nagy-Belvárdi Ágnes belvardi.agnes@nyitok.hu +36 20/228-6738

Tanulási tanácsadó: Dr. Katonáné Szolodun Marina  katona.marina@nyitok.hu +36 20/228-7263

 

Debrecen Tanulási Központ

4225 Debrecen, Szentgyörgyfalvi út 9.

Tanulási tanácsadó: Farkas Zoltán farkas.zoltan@nyitok.hu +36 30/799-2282

Tanulási tanácsadó asszisztens: Szarka Margit szarka.margit@nyitok.hu +36 30/799-2282