NYITOK Hírek

« Hírek

Informatikai képzés Kisújszálláson a kis- és középvállalkozások részére

2020.03.04
A NYITOK KKV Kiválósági Programjában célul tűzte ki a cégek munkavállalóinak kompetencia növelését, hogy a képzést elvégző alkalmazottak munkájukban még hatékonyabbak, önállóbbak és magabiztosabbak legyenek, ezáltal pedig a cég teljesítményének növekedését is elősegítik.

Kisújszállás az Alföld szívében, Jász-Nagykun-Szolnok megye egyik legtradicionálisabb kistérségében helyezkedik el.

A városban tevékenykedő vállalkozások nagyon sokrétűek. Vannak mezőgazdasághoz kötődőek, fémipari tevékenységet folytató cégek, ruha- illetve faipari termékek gyártásával foglakozó üzemek, illetve nagy számban fordulnak elő kereskedelmi szervezetek is.

Kisújszálláson, elsőként nyitott a Szalay Könyvek (Pannon-Lietarúra Kft.), mely immáron több mint két évtizede a hazai könyvpiac egyik meghatározó szereplője. Együttműködésünk eredményeként a szervezet munkatársai, kihelyezett képzés keretei között fejleszthetik digitális kompetenciáikat. Elsőként az Excel ismereteiket bővítették, ezt követően pedig a web szerkesztés alapjait is elsajátíthatták a munkavállalók. Néhány tanuló megosztotta velünk véleményét.

Szabó Zsolt: „A tanfolyam nagyon hasznos volt számomra, teljesen új dimenziókat nyitott meg előttem. Az újonnan megszerzett tudás jelentősen megkönnyíti a munkámat, gyorsabb tempóban, hatékonyabban tudom elvégezni a táblázatok kezelését, ráadásul új területeken is kamatoztatni tudom a tanultakat.”

Zsolnai Virág: „A tanfolyam során számomra igazán érdekes és a munkám során alkalmazható készségeket tudtunk elsajátítani. Az oktatónk igyekezett hozzánk közel álló példákkal bevezetni a tananyagokat, készséggel állt rendelkezésünkre, amikor valamit nem értettünk vagy elakadtunk. Jó hangulatban teltek az órák, és az alkalmak végén mindig több tudással mentünk haza.”  

Kisújszállási Tanulási Központ:
5310 Kisújszállás, Vásár utca 16.
Tanulási Tanácsadó: Juhász Judit, 30/799 3342, juhasz.judit@nyitok.hu
Tanulási Tanácsadó Asszisztens: Márta Katalin, 30/799 3342, marta.katalin@nyitok.hu