NYITOK Hírek

« Hírek

A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara támogatásával indít a NYITOK képzéseket

2020.03.06
A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával együttműködve, három különböző típusú ingyenes vállalkozói képzést indít a NYITOK Eger városában.

A képzések célja, hogy rövid idő alatt nyújtson az elméleti ismeretek mellett azonnal használható gyakorlati tudást is Heves megye vállalkozóinak és a vállalkozni szándékozóknak egyaránt.  A képzések szervezésében a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara aktívan részt vesz, a toborzás mellett helyszínt is biztosít a képzések lebonyolításához.

A „Vállalkozó leszek!” képzés már elindult, melynek alkalmából a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székházában sajtótájékoztató került megrendezésre.

File Sándor főtitkár elmondta, hogy a kamara a saját csatornáin szólította meg a fiatal vállalkozókat, illetve, hogy a program célja, hogy rövid időn belül elsajátítható elméleti és gyakorlati tudást biztosítsanak a vállalkozóknak.

Varga Béla, a Nógrád Megyei Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány ügyvezetője szerint kiváló együttműködés alakult ki a tanulási hálózat és a Heves, valamint Nógrád megyei kamarák között.

Papp Viktor, a NYITOK program projektmenedzsere ismertette a jelenlévőknek a NYITOK program által biztosított lehetőségeket. Bemutatta az országszerte elhelyezkedő 52 Tanulási Központot, a kifejezetten vállalkozóknak szánt mobil oktatási programot, illetve az e-learning képzések előnyeit.  

A közösen elindított programok közül „A Pénzügyek Kisvállalkozóknak” és a „Nők a 21. században” képzésekre még lehet jelentkezni.

http://www.hkik.hu/hu/content/vallalkozoi-leszek-kepzes-indult-kamaraban

 

További képzések iránt az Egri Tanulási Központban lehet érdeklődni.

3300 Eger, Mecset u. 6.

Tanulási tanácsadó: Medve Mária, medve.maria@nyitok.hu +36 30/799-3318

Tanulási tanácsadó asszisztens: Csomós Gréta, csomos.greta@nyitok.hu +36 30/799-3318