NYITOK Hírek

« Hírek

Nagy az érdeklődés az E-kontakt óráink iránt

2020.04.06
Szervezetünk az elmúlt hetekben folyamatosan azon dolgozott, hogy képzéseinket a veszélyhelyzet ideje alatt is zavartalanul el tudják végezni a tanulóink.

Ezen nehéz időkben még nagyobb szükség van a megfelelően képzett, tudását aktualizáló magánszemélyekre, munkavállalókra. Folyamatosan bővülő e-learning képzéseink mellett már arra is lehetősége van tanulóinknak, hogy a hagyományos, tantermi képzéseinken távoktatás formájában, egy korszerű informatikai rendszeren keresztül vegyenek részt. Az E-kontakt képzések lehetőséget biztosítanak arra, hogy a korábban felfüggesztett képzéseket be tudják fejezni hallgatóink, illetve azok számára is tökéletes megoldást kínál, akik nem találtak számukra megfelelő e-learning képzést.

Keszthelyen nagy lelkesedéssel kezdték el néhány nappal ezelőtt tanulóink a „Vállalkozó leszek!” online formában zajló képzésünket.  Az óra hasonlóan kezdődött, mint korábban, hisz mindenki leült az asztalához, és amikor mindenki megérkezett pár szóban bemutatkoztak egymásnak, majd az oktató bele is vágott a tudása átadásába. Az óra mint mindig interaktív módon zajlott. A különbség csak annyi volt, hogy mindenki a saját asztalánál ült az otthona biztonságában. 

Az alábbi linken a képzés néhány percébe bepillantás is nyerhető: 

https://www.youtube.com/watch?v=6_p1rBJNGOY

 

E-kontakt képzéseinkre Tanulási Központjaink tanulási tanácsadóinál lehet jelentkezni.