NYITOK Hírek

« Hírek

"Én így látom a Nyitok a világra nevezetű támogatott programot!"

2021.05.17
Maráczi Klára székesfehérvári résztvevőnktől kaptuk a következő sorokat. Köszönjük neki!

Egyszer csak megkérdezte egy jó ismerősöm, szeretnék-e támogatott angol nyelvű tanfolyamra járni? Írtam is neki gyorsan, hogy igen.  Megkaptam az útba igazítást, hova kell menni, hol lehet regisztrálni, ahova el is mentem, ahogy csak tudtam, ahol kinyílt előttem a világ! Kompetencia fejlesztő képzések garmada tárult elém, s bármelyiket elvégezhetem, ha megfelelek bizonyos szempontoknak!

 Jelentkeztem több képzésre is amik közül többet már el is végeztem „Prezentációs technikák”, „Okos eszköz és táblagép kezelő”, online kezdő Excel.

A Tanulási Központ vezetője nálunk, itt fejér Megyében a Nyitok-nál  Paulik Anna, aki egy lelkes, optimista, sugárzó tünemény!

 Másik szívemnek kedves oktatók Ivan Henrietta, egy belevaló, csupa szív teremtés, valamint az angol tanárnőnk, Friesehahn Melina egy bájos, figyelmes hölgy.

 E három tanárnő a náluk idősebb oktatottak tiszteletét is kiérdemlik.

 Nagyon támogatók, biztatók, kitartók, kedvesen, értékes és hasznos tudással tesznek többé bennünket; tapintatosan közlik, ha valamiben tévedünk, s rugalmasak igen emberséges módon a velünk kapcsolatos problémák megoldásában .

 A csoporttársaink között béke és szeretet honol, egymás felé megértéssel fordulunk, oktatóink utasításainak próbálunk minél jobban eleget tenni.

 A helyiségek harmonikusak, barátságosak.

 Az online tanuló felület kifejezetten kedves, a magyarázatok közérthetők és szabatosak, az elénk táruló látvány aranyosan gyermeki, mégsem negatívan infantilis, egy kicsit vissza is repített gyermekkori tanulásaim hangulatvilágába.

 Mindent összevetve  a Nyitok a világ-ra lehetőségek tárháza, nagy segítség és nem utolsó sorban csak pozitívumokat biztosít számunkra. Ráadásul mindez ingyen, hiszen a világon a legjobb dolgok számtalanszor ingyen kaphatók!

 Köszönöm minden résztvevő nevében a kiötlőnek, a megvalósítónak, a főszervezőnek, és minden egyes munkatársuknak!