Hírek
A NYITOK iparág-specifikus tanulási programjai kedveltek a résztvevők számára. Most a szarvasi "Vállalati kultúra, munkahelyi együttműködés" című képzésünkről kaptunk egy visszajelzést. Köszönjük!
2021. januárban, egyetlen hónap alatt több mint 6000-en küldték el weboldalunkon keresztül az érdeklődésüket a NYITOK valamelyik képzése iránt.
A NYITOK program iránt továbbra is nagy az érdeklődés! Köszönjük a bizalmat!
2020. november 24-én elindult a NYITOK program által biztosított GO-modell szolgáltatása a RUSTIC-CANDLE Kft. szécsényi gyertyagyárában
Kisújszálláson 2020-ban került elhelyezésre az önkormányzat által egy kupakgyűjtő szív, mely kezdeményezés célja a rászorulók támogatása mellett, felhívni a figyelmet a környezetvédelem fontosságára is.
Békési Tanulási Központunk egyik legsikeresebb képzése az angol
2020.09.04-én Korda György és Balázs Klári új nagyköveteinkként mutatkoztak be a TV2 Mokka című műsorában.
Pécsi Tanulási Központunkban a múlt hét a tanúsítványok kiosztásáról szólt
Egy jó szakma kitanulásának már nem lehet anyagi akadálya, 2021. áprilisától ugyanis már igényelhetőek a képzési hitelek - tájékoztatta Tállai András, a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára az MTI-t.
Képzésünk egyik legnagyobb előnye, hogy gyakorlati tudást biztosít, főleg a kommunikáción van a hangsúly, illetve azon, hogy a tanuló magabiztosan tudja használni azt a tudást, amit megszerzett.
Tovább a többi hírhez »