NYITOK Készséggarancia

 

A NYITOK Hálózat a Készséggarancia Programban kifejezetten a kis- és középvállalkozások 25 és 64 év közötti munkavállalói számára kínál lehetőségeket kompetenciáik fejlesztéséhez és segítséget ahhoz, hogy meglévő képességeikről teljesebb képet mutassanak.

Ha csatlakozik a NYITOK Készséggarancia Programba,

  • segítünk azonosítani, melyek azok az erősségei, amelyekre érdemes felhívni a figyelmet és az azokban rejlő lehetőségeket több helyen is kamatoztatni
  • segítünk azonosítani azokat a területeket, amelyeken igazán szüksége van és hasznára lesz a fejlődés, átgondolni, hogy mit és hogyan szeretne tanulni
  • segítünk kialakítani egy tervet arra vonatkozóan, hogy hogyan fejlődjön, mit tanuljon
  • részt vehet ingyenes NYITOK képzéseken, ahol azt tanulhat és úgy, ahogy Önnek megfelel
  • segítünk összefoglalni és mások számára is megmutatni, hogy melyek azok a képességei, amelyeket a munkahelyén, de akár a magánéletben is kamatoztatni érdemes.

Amennyiben szeretne részt venni, vagy további információt kapni a Készséggaranciáról, érdeklődjön valamely NYITOK Tanulási Központban!

(NYITOK Készséggarancia Program az EU kompetenciafejlesztési pályákról szóló ajánlása szerint, az abban kijelölt fő lépésekre - készségfelmérés (1), személyre szabott, rugalmas és minőségi tanulási ajánlat (2.) és a megszerzett készségek érvényesítése és elismerése (3.) - alapozva került kialakításra.)