NYITOK Hírek

« Hírek

Szakmai workshopot tartottunk Salgótarjánban

2019.08.02
2019. július 29-én a Salgótarjáni Nyitott Tanulási Központunkban tartottunk szakmai workshop rendezvényt.

Az eseményen beszédet mondott Varga Béla, a Nógrád Megyei Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány ügyvezető igazgatója, Skuczi Nándor, a Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke, valamint Szabó Csaba, önkormányzati képviselő. Varga Béla a NYITOK programmal kapcsolatos eddigi tapasztalatait osztotta meg. Fontosnak tartja, hogy a Nógrád megyében elérhető ingyenes képzési lehetőséggel minél többen éljenek. Skuczi Nándor az élethosszig tartó tanulás jelentőségét hangsúlyozta. Szabó Csaba kiemelte, hogy a felmérések szerint a nógrádi megyeszékhelyen a legmagasabb a megszűnő vállalkozások száma, így nagy segítség lehet a cégek számára a NYITOK ingyenes szolgáltatása, ami egyben hozzájárulhat Salgótarján fejlődő jövőképéhez is. A NYITOK programot Györfi Attila, szakmai vezető ismertette.

A rendezvényen számos vendég vett részt, sok vállalat és helyi szervezet. Az esemény leginteraktívabb része a kerekasztal beszélgetés volt, ahol a résztvevők elsősorban a nyelvi képzéseink iránt érdeklődtek.

Emellett egy helyi építőipari cég képviselője kifejtette, hogy remek lehetőségnek tartja ingyenes képzéseinket. Munkavállalói számára a Kiválóság az építőipar területén című tanulási programunkat tartja igen hasznosnak.

A képzéseinkkel kapcsolatban keressétek bizalommal kollégáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén:

Salgótarján Nyitott Tanulási Központ
3100 Salgótarján, Mártírok út 1. 


Csóri Réka 
csori.reka@nyitok.hu 

+ 36 30 254 4817


Kocsis Ágnes 
kocsis.agnes@nyitok.hu 
+ 36 30 254 4817