NYITOK Hírek

« Hírek

A mosonmagyaróvári cégek számára tartottunk workshopot

2019.07.26
2019. július 25-én délelőtt a mosonmagyaróvári cégek számára tartottunk workshopot. A helyi Tanulási Központban megrendezett esemény célja a Mosonmagyaróvár és a térségében működő vállalkozások számára elérhető egyedülálló, INGYENES képzési lehetőség, valamint a legújabb iparág-specifikus kompetencia-fejlesztési programok ismertetése volt.

Az eseményen a NYITOK programot Galambos Adorján, a NYITOK Mobil Oktatási Rendszerének divízióvezetője ismertette.

Workshopunk legizgalmasabb része, a kerekasztal beszélgetés volt, ahol a megjelent vállalkozások bemutatkozása után lehetőség nyílt feltenni a programmal kapcsolatos felmerült kérdéseket. A rendezvényen részt vett egy személyszállítással foglalkozó cég, amelynek képviselője kifejtette, hogy hamarosan bővíteni fogják alkalmazottjaik létszámát. Elsősorban a német nyelvi, valamint a Kiválóság a turizmusban képzésünk iránt érdeklődtek.

Egy helyi nyomdaipari cég komplex vállalatfejlesztési lehetőséget lát a NYITOK nyújtotta ingyenes szolgáltatásban. Szeretnék munkatársaikat több irányban is képezni. Tanulási programjaink közül, a Kiválóság a kiskereskedelemben, és a Képszerkesztés alapjai képzéseink keltette fel érdeklődésüket.

A képzéseinkkel kapcsolatban keressék bizalommal kollégáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén:

 

Mosonmagyaróvár Nyitott Tanulási Központ
9200 Mosonmagyaróvár, Deák tér 1.

 

Lurvigné Gyurasits Éva
gyurasits.eva@nyitok.hu

+ 36 30 799 3351

 

Baranyai Diána
baranyai.diana@nyitok.hu 
+ 36 30 799 3351