NYITOK Hírek

« Hírek

Balassagyarmati vállalkozói workshop a NYITOK-ban

2019.06.30
Balassagyarmaton tartottunk szakmai workshop rendezvényt a helyi Tanulási Központban. A Tanulási Központ a belváros szívében található, s szeretettel várja a tanulni vágyó felnőtteket.

Az eseményen részt vett Csach Gábor Balassagyarmat Város Alpolgármestere, Varga Béla, a Nógrád Megyei Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány ügyvezető igazgatója, valamint Papp Viktor, a NYITOK program szakmai koordinátora.

Csach Gábor kiemelte, hogy Balassagyarmat kiemelkedő fontosságú a térségben, az előállított értékek szempontjából, így rendkívül fontos, hogy a helyi munkaerő naprakész, széles körű ismeretekkel rendelkezzen, s ne riadjon meg attól sem, ha idegen nyelven kell megszólalnia.

A rendezvény első felében bemutatásra került a NYITOK projekt, az oktatási programok és a jelentkezés menete. Ezt követte a szakmai workshop rendezvény legizgalmasabb része, a kerekasztal beszélgetés, ahol bemutatkoztak az esemény vendégei, feltehették kérdéseiket a projekttel kapcsolatban. Az eseményen a helyi tanulási tanácsadó kolléga kifejtette, hogy az idegen nyelvi képzések iránt van a legnagyobb érdeklődés a térségben.  Több résztvevő is jelezte, hogy szeretne képzést a szervezeténél, s volt olyan vendégünk is, aki kiemelte, hogy már 7 csoport is létrejött a munkahelyén, melyek különböző képzésekben szeretnének részt venni.

A képzéseinkkel kapcsolatban keressék bizalommal kollégáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén

 

Balassagyarmati Nyitott Tanulási Központ

2660, Balassagyarmat, Rákóczi Fejedelem út 18

Erdélyi Viktória

erdelyi.viktoria@nyitok.hu

+ 36 30 799 2291

Halmosi Áron

halmosi.aron@nyitok.hu

+ 36 30 799 2291