NYITOK Hírek

« Hírek

Balatonföldváron járt a NYITOK

2019.06.28
2019. június 27 - én Balatonföldváron jártunk. Utunk gyönyörű tájakon át vezetett, s nagy örömmel töltött el minket a gyönyörű Balaton látványa, mely érkezésünkkor fogadott minket.

A helyi tanulási központ a város egyik legexkluzívabb épületében, a gróf Széchenyi család egykori villájában, a Kulipintyóban található, a Petőfi Sándor utca 9. szám alatt, pár perc sétára a Balaton parttól.

Az eseményen részt vett Holovits Huba, Balatonföldvár polgármestere, aki elmondta, nagy öröm a város számára, hogy helyet adhat a tanulási központnak.

Köztudott tény, hogy a Balaton parti településeken a turizmusban dolgozik a legtöbb munkavállaló. Pappné Molnár Veronika, Balatonföldvár alpolgármestere kiemelte, hogy hatalmas lehetőség a térség vendéglátós vállalkozói számára az, hogy a NYITOK Kiválóság a turizmus területén című tanulási programja speciálisan ezt a területet érinti, így munkatársaik hasznos tudásra tehetnek szert teljesen ingyen (https://nyitok.hu/kepzesiprogramok).

Mindemellett idegen nyelvet is tanulhatnak az érdeklődők, ami szintén versenyképes tudást adhat a turizmusban dolgozóknak. Ráadásul a tanulási központ közelsége még kedvezőbb lehetőséget kínál a part menti éttermek, üdülők és vendéglátó helyek munkavállalói számára.

A workshop első felében Györfi Attila, a NYITOK program szakmai vezetője bemutatta a NYITOK projektet, a képzési programokat és a jelentkezés menetét is.  A program következő felében kerekasztal beszélgetésre került sor, ahol bemutatkoztak a térség vállalkozói, és feltehették kérdéseiket a NYITOK felé. Többen érdeklődtek a Prezentációkészítés a gyakorlatban című tanulási programunk iránt amely segítségével az érdeklődők egyaránt gazdagíthatják informatikai kompetenciáikat, valamint kommunikációs ismereteiket, miközben a logikus gondolkodás, valamint az előadások felépítésének technikáját is elsajátítják.

Balatonföldvár már nyitott az új ismeretek felé, és Te?

A képzéseinkkel kapcsolatban keressétek bizalommal kollégáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén:

Balatonföldvári Nyitott Tanulási Központ

8623 Balatonföldvár, Petőfi Sándor utca 9.

Bózáné Jakab Emese

bozane.emese@nyitok.hu

Gál Éva

gal.eva@nyitok.hu

+ 36 30 799 2293