NYITOK Hírek

« Hírek

Szakmai workshop rendezvény a Mátraderecskei Nyitott Tanulási Központban

2019.06.27
2019. június 25-én, kedden délelőtt gyönyörű helyen jártunk, a Mátraderecskei Nyitott Tanulási Központban. A Tanulási Központ a Mofetta patinás épületében foglal helyet, így igazán szép környezetben tanulhatnak az ismeretbővítést célul kitűző felnőttek Mátraderecskén.

Workshop rendezvényünk célja, hogy bemutassuk a helyi vállalkozások számára a számukra ajánlott képzési lehetőségeinket. Az eseményen részt vett Forgó Gábor, Mátraderecske polgármestere és Papp Viktor a Nyitok projekt szakmai koordinátora. Forgó Gábor kiemelte, hogy Mátraderecske folyamatosan fejlődik turisztikai szempontból, s a helyi vállalkozásoknak, szolgáltató cégeknek fel kell készülniük a külföldről érkező, gyógyulni vágyó turistákkal történő kommunikációra is. Többek között ebben is tud segíteni a NYITOK, hiszen idegennyelvi képzéseink során el lehet sajátítani a turisztikában, vendéglátásban vagy a hétköznapi kommunikációban használatos kifejezéseket angol, német vagy akár orosz nyelven is.

A kerekasztal beszélgetés során érdeklődve tették fel kérdéseiket Mátraderecske kisebb vállalkozásai és a helység téglagyártó nagyvállalata is.

A képzéseinkkel kapcsolatban keressék bizalommal kollégáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén:

Mátraderecskei Nyitott Tanulási Központ
3246 Mátraderecske, Mátyás király utca 19/A

Tarjányi Eszter
tarjanyi.eszter@nyitok.hu

+ 36 30 799 3313

Tóth Vivien
toth.vivien@nyitok.hu

+ 36 30 799 3313