NYITOK Hírek

« Hírek

NYITOK workshop Hajdúböszörményben

2019.05.17
2019. május 16-án délelőtt Hajdúböszörményben lehetett megismerni a térség vállalkozóinak a NYITOK által kínált képzési lehetőségeket. Az ismertető rendezvény egy workshop sorozat keretein belül valósul meg.

A Lévai Márton utcán található modern és patináns tanulási központban számos információt és részletet meg lehetett ismerni a program új elemeiről, és a prezentációk elhangzása után a részt vevő vállalkozók feltehették kérdéseiket a NYITOK munkatársai számára.

Az eseményen részt vett Halász János országgyűlési képviselő, a Városok, Falvak Szövetsége elnöke, Kiss Attila Hajdúböszörmény Város polgármestere, valamint Balázs Ákos, a Szövetség Az Életen Át Tartó Tanulásért elnöke, a NYITOK program vezetője.

 

A rendezvény első felében mindhárman kifejtették, hogy Hajdúböszörmény és térsége gazdaságfejlesztése során fontos, hogy a vállalkozások éljenek azokkal a lehetőségekkel, amelyek a munkavállalóik számára tudás bővítést kínálnak. Ehhez kíván hozzájárulni az ingyenes, rugalmasan szervezhető, az egyéni igényeket figyelembe vevő, innovatív iparág - specifikus képzési lehetőséget biztosító Szövetség az Életen Át Tartó Tanulásért (SZETT) szervezet projektje a NYITOK. A program legnagyobb erőssége, hogy nyitott, innovatív és rugalmas módon olyan ismereteket nyújt a vállalkozások számára, amire nekik igazán szükségük van.

A képzéseinkkel kapcsolatban keressék bizalommal a helyi tanulási központunk munkatársait az alábbi elérhetőségek egyikén:

 

Hajdúböszörményi Nyitott Tanulási Központ

4220 Hajdúböszörmény, Lévai Márton utca 24.

 

Bujdosó - Nagy Nikolett
nagy.nikolett@nyitok.hu

 

Bereczki Fanni Petra
bereczki.fanni@nyitok.hu

+36 30799 4401