NYITOK Hírek

« Hírek

Szekszárdi tanulási központ egyik sikertörténete

2019.03.04
Egy hölgy– aki, mivel vidékről a közlekedés számára gyér buszjáratokat okoz, rendre korábban érkezik az angol haladó tanfolyamunkra - háláját fejezte ki, hogy lehetőséget biztosítunk számára angol tudásának kiteljesítésére.

Mivel általában nincs dolga a városban tanóra előtt, ezért felajánlottam neki, hogy internetezhet az oktatóteremben, amíg el nem kezdődik a képzés. A hölgy nagyjából fél órával korábban érkezik a NYITOK irodához: amíg az óra el nem indul, oktatótermi körülmények között készülhet fel a tanórára, illetve a nyelvtanfolyamhoz kapcsolódóan hasznosan, tudását gyarapítva töltheti el azt az időt az internet nyelvi oldalai segítségével, amely időköz normál esetben a városban történő várakozással telne el számára. A hölgy október végén sikeres vizsgát tett nálunk és a következő sorokkal köszönte meg, hogy a NYITOK program keretében tanulhat:

,,Szeretném megköszönni az eddigi segítséget. Lelkiismeretes és pontos, összeszedett munkát és segítséget kaptam a képzés folyamán. Öröm volt részt venni a kurzuson. Nagyon szeretném folytatni veled, a csoporttal és a tanárral a közös munkát. Ösztönző és maximálisan pozitív volt.”

Újabb pozitív kicsengésű élményem az angoltanárhoz kapcsolódik: egyik délelőtt egyeztetni érkezett hozzám a soron következő kurzusok beindításának időbeli elosztása kapcsán.  Elmondta, mennyire pozitív számára, hogy nem szükséges komolyabb adminisztrációval foglalkoznia, mert az irodánk mindent előkészít számára, illetve méltatta a szekszárdi iroda pontosságát, alaposságát. Mint kiderült, a normál nyelviskolákban számára eddig azzal telt a tanórákat követő időszak, hogy minimum húsz percig adminisztrálnia kellett, illetve tapasztalatokat írnia a tanfolyamokról. A NYITOK neki kellemes meglepetésként hatott, mivel soha nem tapasztalta még azt tanfolyamszervező cég részéről, hogy ekkora terhet képes levenni az oktatók válláról. Ezt külön köszönte számunkra, amit ezúton is továbbítanék.