NYITOK Hírek

« Hírek

Folyamatos a jelentkezés e-learning képzéseinkre

2020.04.20
Nyíradonyi Tanulási Központunk segítségével március végén 8 tanulni vágyó kezdte el a Hatékony önmenedzsment képzésünket e-learning formában.

Az e-learning képzéseink esetén tanulóinknak hat hét áll rendelkezésre, hogy befejezzenek egy adott képzést, azonban ezen időintervallumon belül maguk osztják be a tanulásra szánt időt.

Dobos Gyula, tanulónknak sikerült nagyon rövid idő alatt elvégezni képzésünket, és szeretett volna megosztani velünk néhány gondolatot.

„A hatékony önmenedzsment képzésben elsajátított ismereteket integrálhatom mindennapjaimba. Az ott tanultak mind szakmai, mind magánéletben egyaránt hasznosak. Segítséget nyújtott megérteni az önismeret fontosságát, fejlesztését a boldogság elérése érdekében. A képzés továbbá rávilágított a lelki egyensúly megteremtésének és fenntartásának fontosságára is. Segítséget nyújtva az előbbi állapot eléréséhez szükséges összetevők megismeréséhez.
Az ismeretanyag kellő részletességgel, könnyen feldolgozható és érthető módon megfogalmazva érhető el a strukturálisan felépített blokkokban. Kifejezetten tetszik, hogy minden egyes blokk végén játékos feladattal visszaellenőrizték az ott tanultakat.”

 

E-learning képzéseinkre egyszerűen, néhány adat megadását követően lehet jelentkezni : https://nyitok.hu/elearning_kepzesek