NYITOK Hírek

« Hírek

Zalaegerszegen már több e-learning képzésünk is lezárult

2020.06.03
Zalaegerszegi Tanulási Központunk néhány hónapja nyitotta meg kapuit a tanulni vágyók előtt.

A veszélyhelyzet okozta nehézségek ellenére a Tanulási Központ munkatársai nagy lelkesedéssel vágtak bele az e-learning képzések megszervezésébe. Azóta már több képzés is lezárult és néhányan meg is osztották velünk tapasztalataikat.

Csiszár Ildikó: "Március elején jelentkeztem a barátnőmmel Hatékony önmenedzsment képzésre, azonban a vírushelyzet miatt felfüggesztették a kontakt órás képzéseket, így sajnos a képzés nem indult el. Azonban rövid időn belül Varga Kata, tanulási tanácsadó jelezte, hogy a képzés e-learning formában elindulhat, aminek nagyon örültem. Kata segítőkész és barátságos személyiségével tartotta velünk a kapcsolatot. Az első óra a Zoom segítségével zajlott le, mely izgalmas és élménydús volt. A munkámhoz sok értékes anyaggal, tudással gazdagodtam, amit a mindennapokban tudok hasznosítani. A home office mellett a képzést egyszerűen, a saját tempómban tudtam elvégezni. Hiszek az életen át tartó tanulás fontosságában. Köszönöm a képzésben való részvétel lehetőségét."

Keskeny Tamás: "A netet böngészve kerestem a lehetőségeket, hogy valami újat tanulhassak, valami olyat, ami igazán a hasznomra válik. Ekkor találtam rá a NYITOK-ra. Változatos képzési palettája sok lehetőséget rejtett számomra, így azonnal jelentkeztem is. Most, hogy az első képzéssel végeztem hitelesen állíthatom, hogy remek döntés volt. Az ott szerzett tudást az élet számos területén alkalmazhatom és egyben az eddigi gondolataim is visszaigazolást nyertek. A NYITOK Hatékony önmenedzsment képzése telis-tele van remek praktikákkal, melyekkel elsajátíthatod a flow-élményt. A NYITOK képzései elérhetőek e-learning formában is, mellyel te osztod be az időd, a nap bármely szakában, helytől függetlenül. Ha te is nyitott vagy a tanulásra, látogass el a NYITOK oldalára, ahol te is megtalálod a neked való képzést: https://nyitok.hu/."

Tóth István: "A munkámban régóta használom az excel táblázatkezelő programot, melynek használatát autodidakta módon sajátítottam el. A tanulási program elvégzése során számtalan új ismeretet kaptam, amivel hatékonyabbá tehetem az excel használatát."

 

 

8900 Zalaegerszeg, Závodszky utca 1. sz. 1/8. 1/9. 

Varga Katalin varga.katalin@nyitok.hu  +36 30/799-2289

Jagadics Katalin  jagadics.katalin@nyitok.hu  +36 30/799-2289