NYITOK Hírek

« Hírek

Vállalatok, vállalkozások számára is elérhetőek ingyenes képzéseink

2020.07.21
Balassagyarmaton tartottunk sajtótájékoztatót, melynek célja a kifejezetten vállalkozásoknak szóló ingyenes képzési programunk bemutatása volt.

Az eseményt Varga Béla, a Nógrád Megyei Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány ügyvezető igazgatója nyitotta meg. Felszólalásában elmondta, hogy a vállalkozásokat segíteni kell, melynek része az ingyenes képzések eljuttatása a cégvezetésekhez.

Papp Viktor, a NYITOK program projektvezetője ismertette a NYITOK tevékenységét, kiemelve a kifejezetten mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv) kiválósági programját, melynek célja a kkv-k mindennapi problémáira hatékony megoldást biztosítani.  Szerinte a vállalkozások szempontjából kiemelt jelentőséggel bír, akár a sikerük kulcsa lehet, hogy a munkavállalók számára tudnak-e folyamatos továbbképzési lehetőségeket biztosítani.

A jelenlévőket Chikán Tamás, a Bremas Hungary Kft. igazgatója is köszöntötte, aki beszédében kiemelte, hogy véleménye szerint a munkavállalók tudásának bővítésével nagyot tudnak előrelépni a siker útján. Az eseményen megnyitották a Bremas Hungary Kft. munkavállalóinak szervezett Vállalati kultúra, munkahelyi együttműködés képzést is.

 

Balassagyarmat Tanulási Központ

2660 Balassagyarmat, Rákóczi Fejedelem út 18.

Tanulási tanácsadó: Erdélyi Viktória  erdelyi.viktoria@nyitok.hu  +36 30/799-2291

Tanulási tanácsadó asszisztens: Halmosi Áron halmosi.aron@nyitok.hu  +36 30/799-2291