NYITOK Hírek

« Hírek

Szarvason is sikeres a NYITOK iparág-specifikus tanulási programja

2021.02.08
A NYITOK iparág-specifikus tanulási programjai kedveltek a résztvevők számára. Most a szarvasi "Vállalati kultúra, munkahelyi együttműködés" című képzésünkről kaptunk egy visszajelzést. Köszönjük!

Kasnyikné Klemann Tímea írta a NYITOK-nak

Magyarországon alig van ember, aki ne hallott volna a Szarvasi Mini-Magyarország Makett Parkról. Szerencsésnek mondhatja magát az, aki már ellátogatott hozzánk mi pedig azért vagyunk szerencsések, mert itt dolgozhatunk. De mint minden munkahelyen problémák adódnak. Ezért, amikor egy másik cég, saját képzésük után felhívta a figyelmünket erre a lehetőségre nem haboztunk felkeresni a Szarvasi tanulási központot.

Gyorsan elkészültünk a regisztrációval és a szervezéssel is. Rugalmasan tudtuk megoldani a képzés kezdését és már csak arra vártunk, hogy mikor kezdhetünk. 

A képzésen minden munkatársunk nagyon jól érezte magát! Sok érdekes dolgot tudtunk meg egymásról, magunkról.

Jól összekovácsolta a kollégákat. Jó volt csapatban gondolkodni, együtt nevetni, és megtudni egymásról, hogy kit mi zavar, és min változtatna szívesen. Őszintén tudtunk beszélgetni egymással, és sok problémára közösen találtunk megoldást! Szuper 4 nap volt, szívesen megismételjük később is!