NYITOK News

« News

Amikor egy EXCEL képlet teszi könnyebbé a "munkahelyi lét"-et…

31.05.2021
Egy középkorú hölgy, aki egy kisvállalkozásnál logisztikai munkakörben dolgozik, egy napon betért hozzánk azzal a problémával, hogy nem tudja magabiztosan kezelni a táblázatkezelő programot.

Egy középkorú hölgy, aki egy kisvállalkozásnál logisztikai munkakörben dolgozik, egy napon betért hozzánk azzal a problémával, hogy nem tudja magabiztosan kezelni a táblázatkezelő programot.  A EXCEL TÁBLÁZATKEZELŐ PROGRAM KEZDŐKNEK szóló e-learning képzésünket ajánlottuk neki, amelynek segítségével az otthon kényelméből tanulhatott. Számára szokatlan volt ez a tanulási forma, ezért a képzés ideje alatt néha kisebb-nagyobb segítségre szorult, és ilyenkor a technikai segítségnyújtás mellett kihasználtuk az alkalmat arra, hogy motiváljuk: „Jól halad, csak így tovább!”

A kezdő szintet rövid idő alatt elsajátította, így gyorsan kedvet kapott a folytatáshoz is, az EXCEL TÁBLÁZATKEZŐ PROGRAM HALADÓKNAK képzésünket is sikeresen elvégezte. Örömmel újságolta, hogy a frissen megszerzett tudását azonnal kamatoztatni tudja a munkahelyén az adatszolgáltatásnál, ugyanis eddig minden táblázat összesítését, minden számolást manuálisan, számológéppel, ceruzával és papíron hajtott végre. Ezentúl viszont – mivel most már tudja, hogy milyen lehetőségek „rejtőznek” az EXCEL-ben – napi szinten használja ismereteit és már esze ágában sincs a számológéppel bajlódni, hiszen minden, számára szükséges képletet pár kattintással létre tud hozni egy táblázatban, a program pedig számol helyette!

(a segítő munkánkat a cikkhez mellékelt fotón is látható saját maga által készült papírkosárral hálálta meg a tanulónk)