NYITOK Hírek

« Hírek

Keszthelyen is NYITOK!

2021.07.14
Sikeres tréningsorozat egy négycsillagos hotelben

2021-ben a hévízi Hotel Európa Fit-ben tartottunk Vállalati kultúra, munkahelyi együttműködés tréningsorozatot, ahol trénerként vettem részt a munkában. Először a dolgozóknak, majd a középvezetőknek, végül a felsővezetésnek tartottunk képzést.

A dolgozói kurzusok tapasztalatait és konzekvenciáit jól tudtuk hasznosítani a vezetői tréningeken. A sorozat végén hivatalos visszajelző levelet kaptam a szálloda vezérigazgatójától, Horváth Ferenc Zsolt igazgató úrtól, melyben megköszönte a tréningeket, és értékelte, hogy a vállalati együttműködés elősegítése nagymértékben megvalósult.

Idéznék a levélből: „A munkavállalók részéről számos megoldandó kommunikációs és szervezési feladat került felszínre a tréningek folyamán, melyek a menedzsment számára egyre világosabbá váltak. Sokat segített a dolgozóknak a személyiségi minták megismerése, az erősségek és gyengeségek feltárása. Az egyes részlegek problémáinak megismerésével a többi részleg is szélesebb körű információhoz jutott, mely könnyebbé teszi az asszertív kommunikációt”

Vezérigazgató úr tudatta velem, hogy szeretnének a jövőben is együttműködni velünk, ha lesz rá lehetőség.

Gyergyai Krisztina, tanulási tanácsadó, tréner

Keszthely Nyitok

Keszthely