NYITOK Hírek

« Hírek

Debrecen-Józsán is tanulnak a NYITOK-ban

2021.07.05
 A közösségi oldal „Józsa” csoportjában olvastam a hirdetést a Nyitok angol tanulási lehetőségről.

A közösségi oldal „Józsa” csoportjában olvastam a hirdetést a Nyitok angol tanulási lehetőségről. Nagyon megörültem, mert régóta tervezgettem, hogy 40 év kihagyás után ismét belefogok a nyelvtanulásba.

A gimnáziumban tanultam 4 évig angolt, most pedig már nyugdíjas vagyok, és van időm gyakorolni. Nagyon szeretünk utazni a férjemmel, ezért lenne fontos az angol nyelvtudás, mert ezzel lehet boldogulni a legtöbb helyen a világban.

Nagyon jó kis csapatba kerültem. Nyolcan vagyunk, más-más élethelyzetből jöttünk, különbözőek vagyunk. Van köztünk vállalkozó, pedagógus, nyugdíjas, vegyes az összetétel. Mindenki másban jó: nyelvtanban, olvasásban, szókincsben, kiejtésben, stb., így tudjuk segíteni egymást.

Az órák nagyon jó hangulatban telnek. Kerti-Kolek Nikolett az oktatónk. Igyekszik minél több tudást átadni nekünk, ami csak beleférhet egy modulba. Az órák nagyon élvezetesek, szinte észre sem vesszük, hogy eltelt a 3x45 perc. Ebben az életkorban már nehezebben megy a tanulás, de ha az angolból kevesebb is ragad ránk, csak az ő pozitív kisugárzása által töltekeznénk, már az is megérné.

Hála és köszönet azért, mert itt lehetek!

Józsa

Kulcsár Csabáné Klári – Debrecen-Józsa